Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Aktuellt

 • Nu är det dags att välja skola inför höstterminen 2024

  Under perioden 1–19 februari är det skolval i Haninge kommun. Vårdnadshavare till barn som ska börja förskoleklass höstterminen 2024 ska välja skola. Vårdnadshavare till elever som ska börja årskurs 7 höstterminen 2024 ska välja skola om eleven vill byta skola eller om nuvarande skola inte erbjuder årskurs 7.

 • Välkomna till skolornas öppna hus!

  Inför skolvalet 1–19 februari bjuder de kommunala grundskolorna in till öppet hus. Du som har barn som ska börja förskoleklass höstterminen 2024 ska välja skola. Du som har barn som ska börja årskurs 7 ska välja skola om nuvarande skola inte erbjuder årskurs 7 eller om eleven vill byta skola.

 • Snart är det dags att välja skola inför höstterminen 2024

  Under perioden 1–19 februari är det skolval i Haninge kommun. Vårdnadshavare till barn som ska börja förskoleklass höstterminen 2024 ska välja skola. Vårdnadshavare till elever som ska börja årskurs 7 höstterminen 2024 ska välja skola om eleven vill byta skola eller om nuvarande skola inte erbjuder årskurs 7.

 • Vem vill du hylla inom skolvärlden?

  I Haninges skolor arbetar många skickliga pedagoger och personal för att hjälpa våra barn och elever att bli glada, kloka och trygga. Nu har du möjlighet att uppmärksamma någon lite extra genom att nominera till 2023 års pedagogiska priser.

 • ”Gängsnacket” – så kan du prata med barn och unga om gängkriminalitet

  ”Gängsnacket” är en broschyr med tips och råd om hur man kan prata med unga om kriminella gäng. Här finns också varningstecken inför rekrytering till gängen.

 • Elever i Tungelsta skola hjälper forskare

  För andra året i rad har Tungelsta skola blivit antagna till Forskarhjälpen som är ett projekt i Nobel Prize Museums regi. I år deltar elever från årskurs 8 i projektet Tångskogsjakten, där de samlar in blåstång för att undersöka den biologiska mångfalden.

 • Ung briljans och glädje lyste upp Haninge i novembermörkret

  Snön föll tungt i mörkret utanför Kulturhuset och skolavslutningen i juni kändes långt borta när 28 glada före detta nior tog plats i Teatern onsdag 22 november. Det var dags att belönas för hårt slit som lönat sig i mycket fina betyg.

 • Nyfiken på Vega skola och aktivitetshus?

  Om du inte redan besökt de fina lokalerna i Vega skola och aktivitetshus är det hög tid att göra det när vi bjuder in till öppet hus!

 • Grattis Ribbyskolan till nomineringen av Haninge arkitekturpris 2023

  Haninge arkitekturpris lyfter projekt som bidrar till trivsel och stolthet. Skolbyggnaden är en av tre finalister som tävlar om priset. De övriga finalisterna är köksträdgården i Jordbro och kvarteret Storseglet i Vega.

 • Välkommen till ett nytt läsår i Haninges skolor!

  Nu välkomnar vi våra elever till ett nytt läsår i Haninges skolor. Höstterminen 2023 börjar måndagen den 21 augusti.

 • {{item.Title}}

  {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}